Irem
New member
Crohn hastası ne yememeli?
Buğday, mısır, pirinç, turunçgiller ( portakal, mandalina, greyfurt ), süt, yoğurt, peynir, tereyağı ve sütle yapılan yiyecekler bazı hastalara rahatsızlık verebilir. Eğer bu besinler rahatsızlık veriyorsa tüketilmemeli, Yemekler yağlı olmamalı, yağlı etler, yağlı peynir, yağlı süt ve yoğurt tüketilmemeli.May 1, 2007
Buğday, mısır, pirinç, turunçgiller ( portakal, mandalina, greyfurt ), süt, yoğurt, peynir, tereyağı ve sütle yapılan yiyecekler bazı hastalara rahatsızlık verebilir. Eğer bu besinler rahatsızlık veriyorsa tüketilmemeli, Yemekler yağlı olmamalı, yağlı etler, yağlı peynir, yağlı süt ve yoğurt tüketilmemeli.May 1, 2007