Pişinin çıtır olması için ne yapmalı?
Pişi hamuruna koyacağınız 1 yemek kaşığı sirke, hamurun yağ çekmesini engeller. Yağınızı öncesinde iyice kızdırmadan hamurlarınızın tam kıvamında hızlıca kabarıp içlerinin de güzelce pişmesine yardımcı olur. Piştikten sonra kevgirle çıkarıp kağıt havlu üzerine almayı ve fazla yağını süzdürmeyi de ihmal etmeyin.May 2, 2019
Pişi hamuruna koyacağınız 1 yemek kaşığı sirke, hamurun yağ çekmesini engeller. Yağınızı öncesinde iyice kızdırmadan hamurlarınızın tam kıvamında hızlıca kabarıp içlerinin de güzelce pişmesine yardımcı olur. Piştikten sonra kevgirle çıkarıp kağıt havlu üzerine almayı ve fazla yağını süzdürmeyi de ihmal etmeyin.May 2, 2019